Projecte Imagina

teatre i creativitat per la salut mental

Imagina-Escena

"Imagina-Escena" respon al compromís i la voluntat d’Imagina per a fer del treball escènic una oferta oberta a la comunitat. L’escenari ha sigut i és un lloc de trobada on compartir amb tot tipus d’espectadors. Hem d’entendre el treball teatral  no solament com un mitjà de  creixement sinó  oportunitat de col·laboració amb moltes altres entitats, una valuosa eina de sensibilització i un agent de canvi social. 

"Imagina-Escena" manté dos tipus de propostes: Noves mirades, que integra l’oferta teatral de diversos espectacles de teatre, fòrum i titelles de creació i producció pròpia; Col·laboracions,  que corresponen a altres intervencions escèniques a diferents esdeveniments culturals organitzats per d’altres entitats i associacions.

Amb qualsevol dels dos tipus de propostes, Imagina vol fer de l’escenari un lloc de trobada que és possible gràcies al suport d’entitats i persones. El marc pedagògic i el treball amb xarxa ens permeten incidir en la normalització social i la convivència.

Ens aquets darrers  anys , aquest treball escènic d’ Imagina està tenint un especial impacte en l’àmbit educatiu. Cada temporada desenvolupa representacions dirigides a joves, alumnes de diferents centres i nivells escolars, fent de cada actuació un espai obert a les noves mirades, un esapi d'escolta i reflexió allunyat de les creences errònies que sovint són la base de l’estigma.

Copyright Asociación Grupo Teatro Imagina / Proyecto Imagina

Avís legal / Privacitat